2016-10-07 16:07

2016-10-07 16:07

Pengarna sattes in hos fel företag

ÅMÅL

En Åmålsföretagare åtalas misstänkt för olovligt förfogande sedan han vägrat betala tillbaka 10 880 kronor som en annan Åmålsföretagare av misstag via en insättningsautomat råkat sätta in på fel företags konto.

Banken skickade meddelande till den åtalade Åmålsföretagaren om den felaktiga inbetalningen och han har via polisutredningen även fått ta del av den andra Åmålsföretagarens insättningskvitto, men han har inte betalat tillbaka och han förnekar brott.

Målsägande vill förutom sina pengar, även ha ersättning motsvarande ränta från förra hösten då insättningen skedde.

Banken skickade meddelande till den åtalade Åmålsföretagaren om den felaktiga inbetalningen och han har via polisutredningen även fått ta del av den andra Åmålsföretagarens insättningskvitto, men han har inte betalat tillbaka och han förnekar brott.

Målsägande vill förutom sina pengar, även ha ersättning motsvarande ränta från förra hösten då insättningen skedde.