2016-09-23 21:56

2016-09-23 21:56

Idol-sagan tog slut för Hanna

ÅMÅL

Det blev ingen andra chans för Hanna Löwenborg i kvalveckans avslutning och Idol-sagan tog slut den här gången för den talangfulla Åmålstjejen.

Alla deltagare som röstats ut under veckan hade förberett nummer ifall de skulle bli tilldelade ett av juryns fyra wildcard. Hanna Löwenborg satt redo på bänken i scenkanten tillsammans med de andra artisterna och flätorna som juryn efterlyste i måndags var tillbaka, men hon fick inte sjunga.

Nästa vecka börjar Idols fredagsfinaler i Tv4 och då återstår tolv deltagare.

Alla deltagare som röstats ut under veckan hade förberett nummer ifall de skulle bli tilldelade ett av juryns fyra wildcard. Hanna Löwenborg satt redo på bänken i scenkanten tillsammans med de andra artisterna och flätorna som juryn efterlyste i måndags var tillbaka, men hon fick inte sjunga.

Nästa vecka börjar Idols fredagsfinaler i Tv4 och då återstår tolv deltagare.