2016-09-08 16:57

2016-09-08 16:57

"Det ska bara bli fantastiskt roligt"

ÅMÅL: Hanna Löwenborg fortsätter i Idol

Hanna Löwenborg från Åmål ångar vidare i Idol. På måndag är det dags för solomomentet.
– Jag tycker bara det ska bli fantastiskt roligt, säger hon.

Hanna Löwenborg visar inga nerver. Så väl i chorus line som i gruppmomentet imponerade hon på juryn och tog sig vidare.

– Jag tyckte ändå inte det var så där jättenervöst, säger hon.

Hittills har hon mest skymtat förbi i tv-rutan. Men uppmärksammade tittare såg ändå att hon gick vidare från tisdagens program.

– Jag ville inte jubla alldeles för mycket när de andra precis fått beskedet att de inte går vidare, säger Hanna Löwenborg ödmjukt.

I gruppmomentet lottades hon ihop med ytterligare tre Idol-artister, Karma Jönsson, Nicholas Rengifo och Alexander Bilby, och tillsammans valde de, och repade in, låten ”Rude” av Magic.

Många av deltagarna vittnade om en tuff repkväll och -natt, med dålig sömn som följd. Men inte Hanna.

– Låten gick ganska mycket på radio i fjol och då är det ju mest refrängen som sätter sig. Som tur var passade min röst bäst för refrängen, så jag behövde inte traggla texten. Jag såg till att det lät bra och att rörelserna satt. Sen kunde jag gå och lägga mig, säger Hanna Löwenborg.

Hon var faktiskt den enda från sin grupp som gick vidare till solomomentet. Fast det fick vi heller inte se i tv.

– De övriga tre fick beskedet: ”det slutar här för er” och så fick de gå ut. Jag stod ensam kvar och var övertygad om att det var en sån där grym luring och att jag också skulle få gå. Men så blev det inte.

Quincy Jones III sa att Hanna Löwenborg har swag och genast fick vi lite äldre börja googla på uttrycket för att förstå. Enkelt sagt så är swag det nya uttrycket för cool.

– När jag sms:ade pappa blev han besviken för han trodde att juryn tyckt att jag var svag.

I slutet av programmet fick vi se Hanna Löwenborg ringa hem för att berätta att hon gått vidare.

– Jag ringde pappas nummer, men tydligen ryckte mamma åt sig luren...

Hanna Löwenborg visar inga nerver. Så väl i chorus line som i gruppmomentet imponerade hon på juryn och tog sig vidare.

– Jag tyckte ändå inte det var så där jättenervöst, säger hon.

Hittills har hon mest skymtat förbi i tv-rutan. Men uppmärksammade tittare såg ändå att hon gick vidare från tisdagens program.

– Jag ville inte jubla alldeles för mycket när de andra precis fått beskedet att de inte går vidare, säger Hanna Löwenborg ödmjukt.

I gruppmomentet lottades hon ihop med ytterligare tre Idol-artister, Karma Jönsson, Nicholas Rengifo och Alexander Bilby, och tillsammans valde de, och repade in, låten ”Rude” av Magic.

Många av deltagarna vittnade om en tuff repkväll och -natt, med dålig sömn som följd. Men inte Hanna.

– Låten gick ganska mycket på radio i fjol och då är det ju mest refrängen som sätter sig. Som tur var passade min röst bäst för refrängen, så jag behövde inte traggla texten. Jag såg till att det lät bra och att rörelserna satt. Sen kunde jag gå och lägga mig, säger Hanna Löwenborg.

Hon var faktiskt den enda från sin grupp som gick vidare till solomomentet. Fast det fick vi heller inte se i tv.

– De övriga tre fick beskedet: ”det slutar här för er” och så fick de gå ut. Jag stod ensam kvar och var övertygad om att det var en sån där grym luring och att jag också skulle få gå. Men så blev det inte.

Quincy Jones III sa att Hanna Löwenborg har swag och genast fick vi lite äldre börja googla på uttrycket för att förstå. Enkelt sagt så är swag det nya uttrycket för cool.

– När jag sms:ade pappa blev han besviken för han trodde att juryn tyckt att jag var svag.

I slutet av programmet fick vi se Hanna Löwenborg ringa hem för att berätta att hon gått vidare.

– Jag ringde pappas nummer, men tydligen ryckte mamma åt sig luren...

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.