2016-08-12 09:25

2016-08-12 09:25

Busskurs för elever och föräldrar

ÅMÅL

Inför skolstarten arrangeras en utbildning i bussäkerhet för vårdnadshavare och elever i årskurs 1 till 4 som ska åka buss mellan Rösparksskolan och Södra skolan kommande läsår.

Säkerhetsutbildningen är planerad till den 18 augusti och kommer bland annat att innefatta hur man beter sig på väg till och från bussen, i väntan på bussen, vid på- och avstigning samt bältesanvändning.

Informationsdagen arrangeras av barn- och utbildningsförvaltningen och genomförs av busschauffören Ulf Johansson som kör kollektiv- och skolskjutstrafik i Åmåls kommun.

Säkerhetsutbildningen är planerad till den 18 augusti och kommer bland annat att innefatta hur man beter sig på väg till och från bussen, i väntan på bussen, vid på- och avstigning samt bältesanvändning.

Informationsdagen arrangeras av barn- och utbildningsförvaltningen och genomförs av busschauffören Ulf Johansson som kör kollektiv- och skolskjutstrafik i Åmåls kommun.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.