2016-07-19 12:24

2016-07-19 12:26

Peter Siepen bestämmer på festivalens dansgolv

ÅMÅL: Påfågellik träningsnarkoman och tv-profil som DJ

Den färgstarke medieprofilen Peter Siepen har anlitats som DJ på Hamnkalaset i Åmål. Dansgaranti utlovas sent på fredagskvällen.

Som programledare har Peter Siepen hållit låda i allt från statliga SVT till ungdomskanalen ZTV, men numera är han mer känd som träningsnarkoman och glädjespridare på dansgolv över hela landet. Nästa uppdrag blir att skapa partystämning utanför Kulturmagasinet i Åmål. Målsättningen är alltid densamma: Ingen dans = pengarna tillbaka.

Under ungdomsåren arbetade Peter Siepen bland annat som bartender och modell i Tokyo innan han blev uppmärksammad som ”Den sjungande busschauffören” hemma i Stockholm. Därefter dröjde det inte länge innan han fick sitt första tv-jobb. Många har förmodligen sett Peter Siepen i reseprogrammet ”När & Fjärran” på Tv4, eller nöjessatsningen ”Rocky & Drago”, som gick på Tv6 för några år sedan.

Påfågellika utstyrslar har alltid varit ett varumärke för Peter Siepen, en vana han lade sig till med redan under sin tid som anställd hos telekombolaget Ericsson på 1980-talet.

Som programledare har Peter Siepen hållit låda i allt från statliga SVT till ungdomskanalen ZTV, men numera är han mer känd som träningsnarkoman och glädjespridare på dansgolv över hela landet. Nästa uppdrag blir att skapa partystämning utanför Kulturmagasinet i Åmål. Målsättningen är alltid densamma: Ingen dans = pengarna tillbaka.

Under ungdomsåren arbetade Peter Siepen bland annat som bartender och modell i Tokyo innan han blev uppmärksammad som ”Den sjungande busschauffören” hemma i Stockholm. Därefter dröjde det inte länge innan han fick sitt första tv-jobb. Många har förmodligen sett Peter Siepen i reseprogrammet ”När & Fjärran” på Tv4, eller nöjessatsningen ”Rocky & Drago”, som gick på Tv6 för några år sedan.

Påfågellika utstyrslar har alltid varit ett varumärke för Peter Siepen, en vana han lade sig till med redan under sin tid som anställd hos telekombolaget Ericsson på 1980-talet.