2016-07-18 11:08

2016-07-18 11:09

Alla topplag i den högsta klassen fick samma poäng

GOLF: Forsbackaveckans första partävling

Forsbackaveckans andra tävling, irish greensome, avgjordes på söndagen mellan ett hundratal deltagande.

I söndags var det dags för den första partävlingen, nämligen irish greensome. Spelarna får då var sitt utslag. På andra slaget byter de boll med varandra och på det tredje slaget väljer de den boll som har kommit bäst för att därefter turas om att slå den utvalda bollen varannan gång.

I A-klassen fick alla tre topplag 41 poäng. Jörgen Odén och Birger Hansson vann med lägst handikapp. Tvåa blev Tomas Halldan och Lisa Johansson medan Fredrik Gustavsson och John-Olof Larsson kom trea.

I B-klassen vann Lennart Öhrn och Oscar Svensson med 45 poäng. Max Andersson tog tillsammans med Dan Eriksson silvret och Eleonor Rohm och Ulf Carlsted tog bronset.

I söndags var det dags för den första partävlingen, nämligen irish greensome. Spelarna får då var sitt utslag. På andra slaget byter de boll med varandra och på det tredje slaget väljer de den boll som har kommit bäst för att därefter turas om att slå den utvalda bollen varannan gång.

I A-klassen fick alla tre topplag 41 poäng. Jörgen Odén och Birger Hansson vann med lägst handikapp. Tvåa blev Tomas Halldan och Lisa Johansson medan Fredrik Gustavsson och John-Olof Larsson kom trea.

I B-klassen vann Lennart Öhrn och Oscar Svensson med 45 poäng. Max Andersson tog tillsammans med Dan Eriksson silvret och Eleonor Rohm och Ulf Carlsted tog bronset.

  • Emma Bäckström