2016-07-15 15:56

2016-07-15 15:56

Smycken och dator stals vid inbrott

ÅMÅL

En kvinna som bor på Forsbrogatan i Åmål polisanmälde på fredagsförmiddagen att hon har blivit utsatt för inbrott.

En eller flera tjuvar ska ha tagit sig i huset genom att bryta upp ytterdörren. Bland annat saknas diverse guldsmycken och en dator. Polisen larmades klockan 10:41, strax efter att inbrottet upptäcktes.

En eller flera tjuvar ska ha tagit sig i huset genom att bryta upp ytterdörren. Bland annat saknas diverse guldsmycken och en dator. Polisen larmades klockan 10:41, strax efter att inbrottet upptäcktes.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.