2016-07-04 19:50

2016-07-04 19:50

Sofie Reed i gång direkt när bluesveckan småstartar

ÅMÅL: Musik, golf och trav

En intensiv musikvecka väntar och det drar i gång så smått redan i kväll då norska musikern Caroline Waters spelar på restaurang Solsidan. På onsdag blir det sen såväl bluesgolf som bluestrav och klubblues.

Bluesgolfen och bluestravet tar sedan vid på onsdagen. Forsbacka GK arrangerar än en gång bluesgolf, där det förutom golftävling med sidotävlingar blir en hel del musik. Det bästa av två världar kallar golfklubben själv det. Sofie Reed, som charmat till sig en trogen fanskara i Åmål, spelar på golfbanan på dagen och sedan tar bluesrockiga energipaketet Crocodile Claes & Alabama Lovesnakes vid på kvällen.

Samma dag avslutar Åmålstravet tävlingarna med grillkväll och av Dan Johansson & co.

Krogarna tar vid

Onsdagskvällen avrundas på de lokala krogarna. Sofie Reed spelar då för andra gången den dagen, på restaurang Solsidan. Åmålshjältarna i Fat Bull & His Vets kan höras på Café XO och Christian Smedström på Hörnan. Seaside bjuder på tre framträdanden: Mess Around Project, Harry Banks trio och Ida Bang & The Blue Tears.

Bluesgolfen och bluestravet tar sedan vid på onsdagen. Forsbacka GK arrangerar än en gång bluesgolf, där det förutom golftävling med sidotävlingar blir en hel del musik. Det bästa av två världar kallar golfklubben själv det. Sofie Reed, som charmat till sig en trogen fanskara i Åmål, spelar på golfbanan på dagen och sedan tar bluesrockiga energipaketet Crocodile Claes & Alabama Lovesnakes vid på kvällen.

Samma dag avslutar Åmålstravet tävlingarna med grillkväll och av Dan Johansson & co.

Krogarna tar vid

Onsdagskvällen avrundas på de lokala krogarna. Sofie Reed spelar då för andra gången den dagen, på restaurang Solsidan. Åmålshjältarna i Fat Bull & His Vets kan höras på Café XO och Christian Smedström på Hörnan. Seaside bjuder på tre framträdanden: Mess Around Project, Harry Banks trio och Ida Bang & The Blue Tears.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.