2016-06-21 17:07

2016-06-21 17:07

Midsommar började tidigt på Adolfsberg

ÅMÅL: Stången lövades i Pelarsalen

Redan på tisdagen kläddes midsommarstången på Adolfsbergs särskilda boende. Frivilliga och anställda hade bistått med björkris och sommarblommor.

Midsommarfirande på Adolfsberg bestod av två delar. På förmiddagen lövades stången i Pelarsalen till musik. Siv Hedén spelade midsommarsånger på pianot så att de som ville kunde sjunga med. Aktivitetssamordnaren Helén Nilsson hade sett till att frivilliga och anställda bidragit med blommor till majstången.

På eftermiddagen var det sedan dags för själva kalaset. Då kom trubaduren Dan Johansson på besök för att spela och sjunga.

I dag, torsdag, firas midsommar på Åmålsgården.

Midsommarfirande på Adolfsberg bestod av två delar. På förmiddagen lövades stången i Pelarsalen till musik. Siv Hedén spelade midsommarsånger på pianot så att de som ville kunde sjunga med. Aktivitetssamordnaren Helén Nilsson hade sett till att frivilliga och anställda bidragit med blommor till majstången.

På eftermiddagen var det sedan dags för själva kalaset. Då kom trubaduren Dan Johansson på besök för att spela och sjunga.

I dag, torsdag, firas midsommar på Åmålsgården.