2016-05-24 12:04

2016-05-24 12:04

Vårmarknad med loppis i Ånimskogs bygdegård

ÅNIMSKOG: Växter fanns till försäljning

I helgen ordnades vårmarknad i Ånimskogs bygdegård, med bland annat loppis och växtförsäljning.

Ånimskogs bygdegårdsförening bjöd på lördagen in till vårmarknad i bygdegården, med försäljningsbord i salen. Framför allt handlade det om loppisprylar. Tony Andersson från Åmål erbjöd allt från gamla vikter till en citruspress och en ryggsäck och i övrigt fanns här såväl jultomtar som påskhönor.

Jannica Pihl från Ånimskog är en entusiastisk odlare med förkärlek för ovanliga växter och tycker om att byta plantor. Hon hade förberett sig med nya sticklingar att sälja, bland annat flera olika sorters gurka.

Det var även kaffeförsäljning.

Till helgen blir det både barnteater och humorshow i bygdegården. I höst är det planerat en ny omgång av den lokala antikrundan med Sten Torstensson och Patrik Stridh och en skördefest med pumpatävling och pajbakartävling.

Ånimskogs bygdegårdsförening bjöd på lördagen in till vårmarknad i bygdegården, med försäljningsbord i salen. Framför allt handlade det om loppisprylar. Tony Andersson från Åmål erbjöd allt från gamla vikter till en citruspress och en ryggsäck och i övrigt fanns här såväl jultomtar som påskhönor.

Jannica Pihl från Ånimskog är en entusiastisk odlare med förkärlek för ovanliga växter och tycker om att byta plantor. Hon hade förberett sig med nya sticklingar att sälja, bland annat flera olika sorters gurka.

Det var även kaffeförsäljning.

Till helgen blir det både barnteater och humorshow i bygdegården. I höst är det planerat en ny omgång av den lokala antikrundan med Sten Torstensson och Patrik Stridh och en skördefest med pumpatävling och pajbakartävling.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.