2016-05-20 18:09

2016-05-20 19:42

Stort bråk bröt ut i centrala Åmål

ÅMÅL

Polis och ambulans kallades till platsen när ett stort bråk utbröt i centrala Åmål tidigt på fredagskvällen.

Strax före 18 på fredagskvällen utbröt ett större bråk i centrala Åmål, vid korsningen Nybrogatan och Södra Långgatan. Enligt vittnen var 15-20 personer inblandade, i vad som föreföll vara två grupperingar. En person i folksamlingen ska ha dragit fram en kniv och hotat med.

Bråket ska ha börjat med att någon kastat en flaska efter en person.

Polis kallades till platsen och en ambulans följde polisen fram till platsen. Enligt vittnesuppgifter ska en person ha blivit liggande på platsen. Personen reste sig senare men var enligt vittnesuppgifter blodig.

Det är oklart vad som ligger bakom bråket och om någon blev allvarligt skadad.

Polis på plats har fått uppgifter om att bråket ska ha startat efter att någon kastat en flaska efter en annan person. Då har två grupper rykt ihop.

Vittnen och några av dem som deltagit i bråket hördes på plasten där bråket ägt rum.

En person har förts till Norra Älvsborgs sjukhus. Det är okänt hur allvarligt skadad personen är. En man har också tagits omhand enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusad. Ytterligare en person omhändertogs för läkarbedömning, enligt polisen.se.

Kniven som vittnen sett någon vifta med har inte hittats.

 

Strax före 18 på fredagskvällen utbröt ett större bråk i centrala Åmål, vid korsningen Nybrogatan och Södra Långgatan. Enligt vittnen var 15-20 personer inblandade, i vad som föreföll vara två grupperingar. En person i folksamlingen ska ha dragit fram en kniv och hotat med.

Bråket ska ha börjat med att någon kastat en flaska efter en person.

Polis kallades till platsen och en ambulans följde polisen fram till platsen. Enligt vittnesuppgifter ska en person ha blivit liggande på platsen. Personen reste sig senare men var enligt vittnesuppgifter blodig.

Det är oklart vad som ligger bakom bråket och om någon blev allvarligt skadad.

Polis på plats har fått uppgifter om att bråket ska ha startat efter att någon kastat en flaska efter en annan person. Då har två grupper rykt ihop.

Vittnen och några av dem som deltagit i bråket hördes på plasten där bråket ägt rum.

En person har förts till Norra Älvsborgs sjukhus. Det är okänt hur allvarligt skadad personen är. En man har också tagits omhand enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusad. Ytterligare en person omhändertogs för läkarbedömning, enligt polisen.se.

Kniven som vittnen sett någon vifta med har inte hittats.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.