2016-05-04 09:23

2016-05-04 09:23

Trevliga dagar med loppis i Vassviken

ÅNIMSKOG

Det blev två trevliga dagar med loppis och bakluckeförsäljning i Vassviken förra helgen. 15 försäljare fanns på plats.

Susanne Källs loppis i Vassviken har blivit ett populärt utflyktsmål för många loppisentusiaster. Förra helgen arrangerades en loppisdagar, där hon bjudit in till bakluckeloppis. Cirka 15 försäljare hade nappat och i det fina vädret blev det bra kommers på gårdsbacken.

Inne i gårdshuset fanns mycket att titta. Där fanns också Susanne Olsson, som bland annat visade hur man färgar textilier och garner. Hon visade bland annat en metod där hon färgar gamla, slitna klädesplagg så att de blir som nya.

Susanne Olsson målade också tavelramar med en speciell färg.

Susanne Källs loppis i Vassviken har blivit ett populärt utflyktsmål för många loppisentusiaster. Förra helgen arrangerades en loppisdagar, där hon bjudit in till bakluckeloppis. Cirka 15 försäljare hade nappat och i det fina vädret blev det bra kommers på gårdsbacken.

Inne i gårdshuset fanns mycket att titta. Där fanns också Susanne Olsson, som bland annat visade hur man färgar textilier och garner. Hon visade bland annat en metod där hon färgar gamla, slitna klädesplagg så att de blir som nya.

Susanne Olsson målade också tavelramar med en speciell färg.