2016-04-26 10:50

2016-04-26 10:50

Hög stämning runt fartfylld vårshow

ÅMÅL: 90 ungdomar i 30 underhållande nummer

Det bjöds på fartfylld underhållning när Åmåls drill, dans och cheer visade upp sig i Karlbergshallen i lördags.

90 ungdomar i åldern 3 till 16 år visade upp sammanlagt 30 nummer, när Åmåls drill, dans och cheer höll sin vårshow i Karlbergshallen i lördags.

Showens gästartister kom från danssektionen av Säffle musikskola. De gjorde bland annat ett dansnummer inspirerat av tv-serien ”Orange is the new black”, där de i orangea kläder dansade till tv-seriens tema.

Cheerleading har tagit över som den största verksamheten i föreningen i tävlingsgruppen visade sitt fartfyllda program framför en entusiastiskt publik. Det var närmast fullsatt i A-hallen denna eftermiddag/kväll.

Under hela showen avlöste shownumren varandra. Alla, från de yngsta till de äldsta, fick chansen att visa upp vad de lärt sig under våren. Drillarna använde sig bland annat av stämningsskapande ljusstavar.

Det var härligt att se sammanhållningen i den stora gruppen. De som för tillfället inte visade upp sig, samlades runt och stöttade och peppade varandra.

90 ungdomar i åldern 3 till 16 år visade upp sammanlagt 30 nummer, när Åmåls drill, dans och cheer höll sin vårshow i Karlbergshallen i lördags.

Showens gästartister kom från danssektionen av Säffle musikskola. De gjorde bland annat ett dansnummer inspirerat av tv-serien ”Orange is the new black”, där de i orangea kläder dansade till tv-seriens tema.

Cheerleading har tagit över som den största verksamheten i föreningen i tävlingsgruppen visade sitt fartfyllda program framför en entusiastiskt publik. Det var närmast fullsatt i A-hallen denna eftermiddag/kväll.

Under hela showen avlöste shownumren varandra. Alla, från de yngsta till de äldsta, fick chansen att visa upp vad de lärt sig under våren. Drillarna använde sig bland annat av stämningsskapande ljusstavar.

Det var härligt att se sammanhållningen i den stora gruppen. De som för tillfället inte visade upp sig, samlades runt och stöttade och peppade varandra.