2016-04-23 09:35

2016-04-23 09:35

Misstänkt rattfyllerist stoppad

ÅMÅL

Ett misstänkt rattfylleri inträffade i torsdags på Karlstadsvägen i Åmål.

Polis stoppade en personbil för kontroll och bakom ratten satt man som både saknade körkort och verkade vara drogpåverkad. Föraren togs med för provtagning och är misstänkt för rattfylleri och olovlig körning.

Polis stoppade en personbil för kontroll och bakom ratten satt man som både saknade körkort och verkade vara drogpåverkad. Föraren togs med för provtagning och är misstänkt för rattfylleri och olovlig körning.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.