2016-04-22 14:26

2016-04-22 14:28

Shopping och skönhet på tjejkväll

ÅMÅL: Tjejkväll med kontraster

Hälsa, skönhet och shopping stod i fokus när tjejerna tog över stan i torsdags.

Det var kontrasternas kväll på torsdagens tjejkväll i centrala Åmål. Josefins kök erbjöd tårtbuffé samtidigt som Intersport mitt emot lockade med specialerbjudanden på produkter för en hälsosammare livsstil. Och inne på stadshotellet arrangerades minimässan feminint liv. En försmak av en större mässa på samma tema i Åmål senare i höst.

Fin vårkväll

Ögonbrynsfärgning, sminkning, mingel och shopping så klart, var andra populära inslag under den fina vårkvällen i Åmåls centrum.

Inne på Apotek Hjärtat fanns det exempelvis möjlighet att bli sminkad av make up-artisten Sandra Norman. Maria Nilsson tittade förbi och passade på att piffa till sig lite extra.

– Vi provar produkterna så att hon får känna på det lite. Titta vad fin du blev, säger Sandra Norman när hon är klar med Maria Nilsson.

Butikerna var fyllda av erbjudanden och tävlingar och det var många tjejer som passade på att ta en sväng på stan.

Åmålsborna Marie Hultgren och Maria Johansson hade inte varit på de tidigare tjejkvällarna men den här torsdagen lämnade de barnen hemma och tog en shoppingrunda på stan. Smink och kläder låg bland annat i shoppingpåsarna.

– Sedan tänkte vi gå och äta en bit mat. Det är kul att det händer något i stan, säger Marie Hultgren.

Lång kö

För många av shopparna som inte fortsatte vidare till någon restaurang efter att affärerna stängde vid 20.00 avslutades kvällen på torget. Strax innan klockan 20.00 växte kön till tältet där besökarna som hade handlat för mer än 300 kronor i någon av de deltagande butikerna fick då hämta ut varsin goodie-bag med gåvor från Åmåls butiker.

Det var kontrasternas kväll på torsdagens tjejkväll i centrala Åmål. Josefins kök erbjöd tårtbuffé samtidigt som Intersport mitt emot lockade med specialerbjudanden på produkter för en hälsosammare livsstil. Och inne på stadshotellet arrangerades minimässan feminint liv. En försmak av en större mässa på samma tema i Åmål senare i höst.

Fin vårkväll

Ögonbrynsfärgning, sminkning, mingel och shopping så klart, var andra populära inslag under den fina vårkvällen i Åmåls centrum.

Inne på Apotek Hjärtat fanns det exempelvis möjlighet att bli sminkad av make up-artisten Sandra Norman. Maria Nilsson tittade förbi och passade på att piffa till sig lite extra.

– Vi provar produkterna så att hon får känna på det lite. Titta vad fin du blev, säger Sandra Norman när hon är klar med Maria Nilsson.

Butikerna var fyllda av erbjudanden och tävlingar och det var många tjejer som passade på att ta en sväng på stan.

Åmålsborna Marie Hultgren och Maria Johansson hade inte varit på de tidigare tjejkvällarna men den här torsdagen lämnade de barnen hemma och tog en shoppingrunda på stan. Smink och kläder låg bland annat i shoppingpåsarna.

– Sedan tänkte vi gå och äta en bit mat. Det är kul att det händer något i stan, säger Marie Hultgren.

Lång kö

För många av shopparna som inte fortsatte vidare till någon restaurang efter att affärerna stängde vid 20.00 avslutades kvällen på torget. Strax innan klockan 20.00 växte kön till tältet där besökarna som hade handlat för mer än 300 kronor i någon av de deltagande butikerna fick då hämta ut varsin goodie-bag med gåvor från Åmåls butiker.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.