2016-04-18 13:08

2016-04-18 13:08

"Jättepirrigt" att tävla för första gången

ÅMÅL

”Jättepirrigt”, säger Agnes Johansson om att tävla i discodans för första gången. Kompisarna Meija Ek och Leia Mohlin, som också tävlar i yngsta nybörjarklassen, började i höstas, men det var premiär inför hemmapublik i Åmål.
I regionstävlingen i disco och hiphop som hölls i Karlbergshallen i helgen gjordes cirka 700 starter.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.