2016-04-01 10:21

2016-04-01 10:24

VVS-företag får ny ägare

ÅMÅL

Imtech VS-teknik stärker sin närvaro i norra Dalsland och södra Värmland genom förvärv av VVS-firman Säffle AB, som trots namnet faktiskt har sin bas i Åmål.

Företaget har huvudsakligen sin verksamhet förlagd till Säffle och Åmål med omnejd.

– I vårt arbete med att utveckla Imtech VS-teknik är det viktigt med kompetens, lokal närvaro och ett tydligt kundfokus. Kriterier som VVS-firman Säffle AB på alla sätt uppfyller, säger Andreas Aristiadis, regionchef Imtech VS-teknik Väst i ett pressmeddelande.

VVS-firman Säffle AB, med en omsättning som uppgår till cirka tio miljoner kronor och som grundades 2010, består av sju medarbetare och har alltså sin bas i Åmål. Förvärvet är en inkråmsaffär där Imtech tar över samtliga medarbetare, verktyg, bilar och lager. Nuvarande ägaren Göran Alexandersson har även ett förflutet inom det tidigare NVS som 2012 blev en del av Imtech.

Företaget har huvudsakligen sin verksamhet förlagd till Säffle och Åmål med omnejd.

– I vårt arbete med att utveckla Imtech VS-teknik är det viktigt med kompetens, lokal närvaro och ett tydligt kundfokus. Kriterier som VVS-firman Säffle AB på alla sätt uppfyller, säger Andreas Aristiadis, regionchef Imtech VS-teknik Väst i ett pressmeddelande.

VVS-firman Säffle AB, med en omsättning som uppgår till cirka tio miljoner kronor och som grundades 2010, består av sju medarbetare och har alltså sin bas i Åmål. Förvärvet är en inkråmsaffär där Imtech tar över samtliga medarbetare, verktyg, bilar och lager. Nuvarande ägaren Göran Alexandersson har även ett förflutet inom det tidigare NVS som 2012 blev en del av Imtech.