2016-04-01 15:44

2016-04-01 15:44

Karlsson (S) möter Löfven

POLITIK

Åmåls kommunalråd Michael Karlsson (S) reser i dag till Stockholm för att träffa statsminister Stefan Löfven. Med på resan följer också Bengtsfors kommunalråd Per Eriksson (S).

Den lilla delegationen från Dalsland ska med statsministern ta upp frågan om utlokaliseringen av statliga myndigheter, en fråga som var på tapeten vid Socialdemokraternas gruppledare Jonas Eneroths i Bengtsfors nyligen.

Den lilla delegationen från Dalsland ska med statsministern ta upp frågan om utlokaliseringen av statliga myndigheter, en fråga som var på tapeten vid Socialdemokraternas gruppledare Jonas Eneroths i Bengtsfors nyligen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.