2016-03-30 17:33

2016-03-30 17:33

Säsongens första gräsbränder

ÅMÅL

Två mindre gräsbränder utbröt i går på Norrtullsgatan respektive Gerdinsgatan i centrala Åmål. SOS larmades vid fyratiden på eftermiddagen, varpå personal från räddningstjänst skickades till platserna. Kort därefter anslöt även polis.

När brandmännen kom till Norrtullsgatan hade merparten av elden redan släckts av boende på det närbelägna vandrarhemmet med hjälp av en pulversläckare. Det finns ingen uppgift om vad som kan ha orsakat bränderna.

När brandmännen kom till Norrtullsgatan hade merparten av elden redan släckts av boende på det närbelägna vandrarhemmet med hjälp av en pulversläckare. Det finns ingen uppgift om vad som kan ha orsakat bränderna.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.