2016-03-16 08:42

2016-03-16 08:42

Midnattsslalom med musik av Partybyrån i toppstugan

EDSLESKOG: Första och sista gången för säsongen

I morgon kväll anordnas midnattsslalom på Högheden i Edsleskog. Alla som löser liftkort bjuds på skön musikunderhållning med Partybyrån i toppstugan.

För någon månad sedan hölls det discoslalom på Högheden, men frågan är om inte midnattsslalomen är säsongens roligaste inslag vid skidanläggningen i Edsleskog. Dels kommer liftarna att vara i gång fram till klockan 01.00, dels blir det levande musik i toppstugan. På scenen står Partybyrån, alias Stefan och Britta Löwenborg. I deras repertoar ingår bland annat låtar av Wilmer X, Gyllene Tider, Coldplay och Katy Perry.

Inträdet till konserten ingår i liftkortet, men även folk utan pjäxor på fötterna är välkomna.

Åkaren med den bästa skiddressen från 1980-talet kan se fram emot en hemlig belöning.

För någon månad sedan hölls det discoslalom på Högheden, men frågan är om inte midnattsslalomen är säsongens roligaste inslag vid skidanläggningen i Edsleskog. Dels kommer liftarna att vara i gång fram till klockan 01.00, dels blir det levande musik i toppstugan. På scenen står Partybyrån, alias Stefan och Britta Löwenborg. I deras repertoar ingår bland annat låtar av Wilmer X, Gyllene Tider, Coldplay och Katy Perry.

Inträdet till konserten ingår i liftkortet, men även folk utan pjäxor på fötterna är välkomna.

Åkaren med den bästa skiddressen från 1980-talet kan se fram emot en hemlig belöning.