2016-03-09 14:59

2016-03-09 14:59

Koppartjuvar greps på E45

ÅMÅL

Två personer som stoppades av polis på E45 vid Kasenberg utanför Åmål natten mot tisdagen är misstänkta för flera brott, däribland stöld av kopparkabel. Båda greps och togs med till polishuset för vidare utredning.

Det var i samband med en trafikkontroll som det visade det sig att föraren i en personbil saknar körkort och att fordonet har körförbud. Vid närmare koll hittades även kopparkabel i bilen. De misstänkta tjuvarna, som nu är överförda till polisen i Trollhättan, har inte kunnat förklara var metallen kommer ifrån.

Det var i samband med en trafikkontroll som det visade det sig att föraren i en personbil saknar körkort och att fordonet har körförbud. Vid närmare koll hittades även kopparkabel i bilen. De misstänkta tjuvarna, som nu är överförda till polisen i Trollhättan, har inte kunnat förklara var metallen kommer ifrån.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.