2016-03-08 09:02

2016-03-08 09:02

Mycket folk på loppis i Auktionskammarens lokaler

ÅMÅL: Försäljare fick hem och hämta mer

Tillströmningen var så hög under lördagens loppis i Auktionskammaren, att försäljarna sålde slut efter några timmar. En del var helt enkelt tvungna att åka hem för att hämta fler grejer.

Vid tiotiden i lördags förmiddag öppnade Auktionskammaren portarna för vårens första loppis. Gensvaret från allmänheten var överväldigande. Människor vällde in över tröskeln så att det nästan blev stopp mellan dörrarna.

Det fortsatte vara en strid ström under hela dagen av folk som ville fynda bland hantverk och begagnade bebiskläder. Tillströmningen av folk var såpass hög att en del av de 50-tal försäljare som fanns på plats fick åka hem i panikfart för att röja ur ytterligare några lådor, på grund av att föremålen de hade med sig från början såldes slut.

Eftersom evenemanget fick ett sådant genomslag, finns det redan planer på minst en till loppis i Auktionskammarens lokaler under vårkanten.

Vid tiotiden i lördags förmiddag öppnade Auktionskammaren portarna för vårens första loppis. Gensvaret från allmänheten var överväldigande. Människor vällde in över tröskeln så att det nästan blev stopp mellan dörrarna.

Det fortsatte vara en strid ström under hela dagen av folk som ville fynda bland hantverk och begagnade bebiskläder. Tillströmningen av folk var såpass hög att en del av de 50-tal försäljare som fanns på plats fick åka hem i panikfart för att röja ur ytterligare några lådor, på grund av att föremålen de hade med sig från början såldes slut.

Eftersom evenemanget fick ett sådant genomslag, finns det redan planer på minst en till loppis i Auktionskammarens lokaler under vårkanten.

  • Emma Bäckström

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.