2016-02-12 12:58

2016-02-12 12:58

Hjärtlig konsert i kyrkan

ÅMÅL

På eftermiddagen på Alla hjärtans dag framförs musikalen ”Mot hjärtats mitt” av Karin Runow i Åmåls kyrka. Handlingen kretsar, dagen till ära, kring kärlek och hur vi bör vara mot varandra.

Barnkören Kyrkans Änglar, Ungdomskören och barngruppen Gluggen har sedan september förra året övat in sånger, repliker och gjort rekvisita. På söndagen är det alltså dags för det efterlängtade framförandet. Till sin hjälp kommer barnen och ungdomarna bland annat ha musikerna Sebastian Ferger, Otto Nilsson och Henrik Setterman.

Barnkören Kyrkans Änglar, Ungdomskören och barngruppen Gluggen har sedan september förra året övat in sånger, repliker och gjort rekvisita. På söndagen är det alltså dags för det efterlängtade framförandet. Till sin hjälp kommer barnen och ungdomarna bland annat ha musikerna Sebastian Ferger, Otto Nilsson och Henrik Setterman.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.