2016-02-08 12:10

2016-02-08 12:10

Misstänkta för dödsmisshandel lär omhäktas

ÅMÅL

På onsdagen går häktningstiden ut för den 28-årige man och den 40-åriga kvinna som misstänks för inblandning i dödsmisshandeln i Åmål på julaftonen. Allt talar för att det blir omhäktning av båda.

Polisens utredning fortsätter, ännu har exempelvis inte det slutgiltiga obduktionsprotokollet presenterats.

– Det återstår också en del förhör att göra. Uppgifter om eventuellt mordvapen kan vi inte kommentera, säger kriminalkommissarie Sten-Rune Timmersjö, som leder utredningen sedan Thord Haraldsson fått ny tjänst i Göteborg.

Polisens utredning fortsätter, ännu har exempelvis inte det slutgiltiga obduktionsprotokollet presenterats.

– Det återstår också en del förhör att göra. Uppgifter om eventuellt mordvapen kan vi inte kommentera, säger kriminalkommissarie Sten-Rune Timmersjö, som leder utredningen sedan Thord Haraldsson fått ny tjänst i Göteborg.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.