2016-02-05 13:39

2016-02-05 13:39

Två skadade efter bilolycka

ÅMÅL

En singelolycka inträffade i torsdags på E45 utanför Åmål.

En personbil kolliderade av oklar anledning med mitträcket och blev stående på vägbanan. Två personer, en pojke och en man, hämtades av ambulans och kördes till kontroll. Ingen av dem ska ha ådragit sig några allvarligare fysiska skador. Även polis och personal från räddningstjänst skickades till olycksplatsen, där det under en stund var svårt för trafiken att komma fram. SOS larmades om olyckan strax efter klockan fyra på torsdagseftermiddagen.

En personbil kolliderade av oklar anledning med mitträcket och blev stående på vägbanan. Två personer, en pojke och en man, hämtades av ambulans och kördes till kontroll. Ingen av dem ska ha ådragit sig några allvarligare fysiska skador. Även polis och personal från räddningstjänst skickades till olycksplatsen, där det under en stund var svårt för trafiken att komma fram. SOS larmades om olyckan strax efter klockan fyra på torsdagseftermiddagen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.