2016-02-01 14:21

2016-02-01 14:21

Rattfyllerist utgjorde fara

TÖSSE

Strax innan klockan 18 på fredagskvällen larmades polisen om ett misstänkt rattfylleri på E45 söder om Åmål. Anmälaren låg bakom en bil som vinglade över vägbanan och vid flera tillfällen var nära att kollidera med mötande fordon.

I höjd med Vassviken i Tösse stoppade polis den farlige bilisten, en man i 30-årsåldern, som togs med för provtagning, då det finns misstanke om att han körde under drogpåverkan.

I höjd med Vassviken i Tösse stoppade polis den farlige bilisten, en man i 30-årsåldern, som togs med för provtagning, då det finns misstanke om att han körde under drogpåverkan.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.