2016-01-27 14:01

2016-01-27 14:02

Man skadade arm på jobbet

ÅMÅL

En man i 50-årsåldern skadades i en arbetsplatsolycka på Industrigatan i Åmål på tisdagskvällen. Av oklar anledning fastnade mannen med ena handen i en maskin, varpå han drabbades av benbrott i överarmen.

När polis kom till platsen var 50-åringen vid medvetande. Mannen hämtades med ambulans och kördes till sjukhus för vård. SOS larmades om olyckan strax efter klockan 22 på tisdagskvällen.

När polis kom till platsen var 50-åringen vid medvetande. Mannen hämtades med ambulans och kördes till sjukhus för vård. SOS larmades om olyckan strax efter klockan 22 på tisdagskvällen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.