2016-01-26 13:32

2016-01-26 16:11

Föreläsning om japansk kultur på Samverket

ÅMÅL

På torsdag blir det japansk kultur hos Samverket.

Japanskan Shiho Tokuda som sedan två år är bosatt i Sverige - i Värmlands Nysäter inte långt från Åmål - kommer på torsdag till Samverkets frivilligcentral i Åmål och berättar om soluppgångens land Japan och dess unika kultur och rika traditioner.

Shiho Tokuda har under sin tid i Sverige inte bara fungerat som en högt respekterad flamencodansare, utan även undervisat i grundläggande japansk språk och kultur i Karlstad och i Säffle.

Veckan efter föredraget på Samverket, söndagen den 7 februari, påbörjar hon en rad aktiviteter i Åmål varje söndag i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan. Här blir det kurser i japanskt språk och kultur men också kurser i flamencodans och kurser i hälsa.

Japanskan Shiho Tokuda som sedan två år är bosatt i Sverige - i Värmlands Nysäter inte långt från Åmål - kommer på torsdag till Samverkets frivilligcentral i Åmål och berättar om soluppgångens land Japan och dess unika kultur och rika traditioner.

Shiho Tokuda har under sin tid i Sverige inte bara fungerat som en högt respekterad flamencodansare, utan även undervisat i grundläggande japansk språk och kultur i Karlstad och i Säffle.

Veckan efter föredraget på Samverket, söndagen den 7 februari, påbörjar hon en rad aktiviteter i Åmål varje söndag i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan. Här blir det kurser i japanskt språk och kultur men också kurser i flamencodans och kurser i hälsa.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.