2016-01-20 10:06

2016-01-20 10:06

Bäckström (C) pratar försvar

ÅMÅL

Riksdagsledamot Daniel Bäckström (C) från Säffle, ledamot i försvarsutskottet och tidigare kommunalråd i Säffle, gästar Åmåls Hemvärnsförening på måndag i nästa vecka.

På hemvärnsgården kommer Bäckström att redogöra för aktuella frågor kring det svenska försvaret och ta upp diskussionerna kring Sveriges amarbete med Nato. Föredraget med Daniel Böckström är öppet för allmänheten.

På hemvärnsgården kommer Bäckström att redogöra för aktuella frågor kring det svenska försvaret och ta upp diskussionerna kring Sveriges amarbete med Nato. Föredraget med Daniel Böckström är öppet för allmänheten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.