2016-01-15 14:17

2016-01-15 14:17

Fengersforsbo kan få fängelse

ÅTALAD

En man i 50-årsåldern bosatt i Fengersfors stod åtalad för smuggling och ringa dopningsbrott vid Vänersborgs tingsrätt.

Han ska ha smugglat in sprit och öl i Sverige i mars 2015. Dessutom ska han ha innehaft dopningsmedel vid ett annat tillfälle. Vid rättegången under tisdagen yrkade åklagaren på ett kortare fängelsestraff. Mannen erkände dopningsbrottet men förnekade smugglingen. Dom kommer i slutet av januari.

Han ska ha smugglat in sprit och öl i Sverige i mars 2015. Dessutom ska han ha innehaft dopningsmedel vid ett annat tillfälle. Vid rättegången under tisdagen yrkade åklagaren på ett kortare fängelsestraff. Mannen erkände dopningsbrottet men förnekade smugglingen. Dom kommer i slutet av januari.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.