2016-01-11 10:41

2016-01-11 10:41

Pojkar attackerade av män

ÅMÅL

Två tonårskillar polisanmälde på fredagskvällen att de blivit misshandlade i centrala Åmål.

Utan förklaring ska killarna ha blivit attackerade av två för dem helt okända män utanför begravningsbyrån på Lunnegatan vid 22.30-tiden. Ingen av tonåringarna behövde uppsöka läkarvård efter misshandeln. Gärningsmännen försvann från platsen innan polis anlände.

Utan förklaring ska killarna ha blivit attackerade av två för dem helt okända män utanför begravningsbyrån på Lunnegatan vid 22.30-tiden. Ingen av tonåringarna behövde uppsöka läkarvård efter misshandeln. Gärningsmännen försvann från platsen innan polis anlände.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.