2015-12-31 06:00

2015-12-31 06:00

Ida Warg är sportkedjans nya ansikte

ÅMÅL: Stor kampanj planeras för januari

Åmålstjejen Ida Warg gick från elitnivå i discodans och dokusåpan Floorfiller till eget tränings- och hälsoföretag med en hälsoblogg i bräschen. Nu har hon startat ett samarbete med Stadium och är det nya ansiktet i kedjans reklammaterial. Och de första affischerna hänger redan uppe.

Hur kommer det sig att det här samarbetet blev av?

– Jag har jobbat med Stadium ett tag. Jag skriver mycket om hälsa och träning i min blogg och satsar mycket på mina sociala kanaler. Stadium har varit en drömsamarbetspartner för mig. Så vi gjorde ett test i höstas och de gillade mig. Vi kommer att göra en stor grej i januari. Jag kommer också att ha träningsutmaningar på min Youtubekanal där man kan vinna grejer.

Hur känns det att se sig själv på affischerna?

– Det känns helt overkligt att gå in i sin favoritaffär och se sig själv på bild. Overkligt men bra.

Kommer det att hända mer i det här samarbetet?

– Jag tror att jag kommer att vara med i deras reklamfilm också. Jag har spelat in till tv, så jag hoppas att det kommer i januari, haha!

Vad händer annars?

– Jag storsatsar på Youtubekanalen just nu, den växer hela tiden. Sedan har jag en massa andra samarbeten på gång. Jag håller också på att bygga upp en webbshop med hälsokostprodukter som öppnar i januari. Sedan planerar jag en träningsresa till Thailand i början av sommaren. Jag hade en i höstas som blev väldigt lyckad.

Hur kommer det sig att det här samarbetet blev av?

– Jag har jobbat med Stadium ett tag. Jag skriver mycket om hälsa och träning i min blogg och satsar mycket på mina sociala kanaler. Stadium har varit en drömsamarbetspartner för mig. Så vi gjorde ett test i höstas och de gillade mig. Vi kommer att göra en stor grej i januari. Jag kommer också att ha träningsutmaningar på min Youtubekanal där man kan vinna grejer.

Hur känns det att se sig själv på affischerna?

– Det känns helt overkligt att gå in i sin favoritaffär och se sig själv på bild. Overkligt men bra.

Kommer det att hända mer i det här samarbetet?

– Jag tror att jag kommer att vara med i deras reklamfilm också. Jag har spelat in till tv, så jag hoppas att det kommer i januari, haha!

Vad händer annars?

– Jag storsatsar på Youtubekanalen just nu, den växer hela tiden. Sedan har jag en massa andra samarbeten på gång. Jag håller också på att bygga upp en webbshop med hälsokostprodukter som öppnar i januari. Sedan planerar jag en träningsresa till Thailand i början av sommaren. Jag hade en i höstas som blev väldigt lyckad.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.