2015-12-16 17:08

2015-12-16 17:08

Bråkande män blev polissak

ÅMÅL

Två män började tjafsa med varandra på Stenhuggaregatan i Åmål sent på tisdagskvällen.

Munhuggningen övergick snabbt i handgemäng, varför polis kallades till platsen. Ingen av männen behövde uppsöka vård efter slagsmålet. Polisen känner till de inblandade sedan tidigare och rubricerar tisdagens händelse som misstänkt misshandel.

Munhuggningen övergick snabbt i handgemäng, varför polis kallades till platsen. Ingen av männen behövde uppsöka vård efter slagsmålet. Polisen känner till de inblandade sedan tidigare och rubricerar tisdagens händelse som misstänkt misshandel.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.