2015-12-04 18:50

2015-12-04 18:50

20 hantverkare på julmarknad

FENGERSFORS

Det blir ingen julmarknad på Not Quite i Fengersfors i år. Däremot hålls det i dag julmarknad i ortens Folkest hus.

Ett 20-tal hantverkare medverkar som utställare, medan Ärrsjöblommans scoutkår står för matserveringen, vilket i detta fall innebär grillkorv. Alla besökare bjuds på glögg eller kaffe och om regnet uteblir anordnas ponnyridning vid parkeringen.

Ett 20-tal hantverkare medverkar som utställare, medan Ärrsjöblommans scoutkår står för matserveringen, vilket i detta fall innebär grillkorv. Alla besökare bjuds på glögg eller kaffe och om regnet uteblir anordnas ponnyridning vid parkeringen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.