2015-12-03 13:51

2015-12-03 13:51

Tung dansshow med lyckligt slut

ÅMÅL: Sofias Westlunds elever intar Karlbergsteatern

Både på lördag och på söndag ger Danscenter Sofia Westlund höstshower på Karlbergsteatern i Åmål. Den första showen består av fristående nummer med hög glitterfaktor, medan den andra hålls ihop av en tung ramhandling med lyckligt slut.

Lördagens program innehåller de vanliga inslagen: Barndans, showdans, lyrical, contemporary, streetdance och olika former av disco. Bland annat kommer publiken traditionsenligt få se några nummer som dansskolans elever har tävlat med under året.

Ännu mer spännande blir det att följa söndagens show, då denna hålls ihop av ett för sammanhanget relativt tungt budskap. Handlingen kretsar kring en ensamstående mamma och hennes två döttrar. Mamman (spelad av Isabelle Edkvist) kämpar med att få tid och pengar att räcka till, medan barnen (Amelia Andersson och Josefine Karlsson) brottas med olika personliga bekymmer.

Lördagens program innehåller de vanliga inslagen: Barndans, showdans, lyrical, contemporary, streetdance och olika former av disco. Bland annat kommer publiken traditionsenligt få se några nummer som dansskolans elever har tävlat med under året.

Ännu mer spännande blir det att följa söndagens show, då denna hålls ihop av ett för sammanhanget relativt tungt budskap. Handlingen kretsar kring en ensamstående mamma och hennes två döttrar. Mamman (spelad av Isabelle Edkvist) kämpar med att få tid och pengar att räcka till, medan barnen (Amelia Andersson och Josefine Karlsson) brottas med olika personliga bekymmer.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.