2015-12-02 15:45

2015-12-02 15:45

Klassiska inslag på marknaden

ÅNIMSKOG: Granris, grötdoft och barnteater vid bygdgården

Även i Ånimskog anordnas det på lördag traditionell julmarknad vid ortens bygdegård, med allt vad det innebär i form av dofter, smaker och upplevelser.

Tomtens besök har länge varit en given barnfavorit på Ånimskogs julmarknad, men den här gången bjuds det även på teater av och för de yngsta besökarna.

Inne i själva bygdegården serveras som vanligt rykande het risgrynsgröt, vilket lär bidra till att skapa god julstämning, och på gårdsplanen utanför säljs det bland annat väldoftande granriskransar av traditionellt snitt.

För den som vill ha ännu mer julstämning är det bara att hugga in på en lussebulle eller skinksmörgås.

Tomtens besök har länge varit en given barnfavorit på Ånimskogs julmarknad, men den här gången bjuds det även på teater av och för de yngsta besökarna.

Inne i själva bygdegården serveras som vanligt rykande het risgrynsgröt, vilket lär bidra till att skapa god julstämning, och på gårdsplanen utanför säljs det bland annat väldoftande granriskransar av traditionellt snitt.

För den som vill ha ännu mer julstämning är det bara att hugga in på en lussebulle eller skinksmörgås.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.