2015-12-02 19:25

2015-12-02 19:25

Besök oss på PD i lucka 3

JUKALENDERN: Välkommen på öppning vid Tidningshuset

Provinstidningen bjuder in till lucköppning på torsdagseftermiddagen. Och vi gör det utomhus.

På torsdagseftermiddagen klockan 15.00 är alla välkomna till Provinstidningen, då det är vår tur att bjuda på överraskningar bakom vår lucka i Åmåls julkalender. Vi kommer att finnas på baksidan av Tidningshuset, med förfriskningar och med överraskningar.

– Framförallt blir det tillfälle att snacka tidning – eller varför inte webb-tv? Såväl annonsavdelningen som redaktionen finns på plats, säger chefredaktör Ove Rydh.

Hemliga luckor

Åmåls kommuns julkalender implementerades första gången förra året och blev en omedelbar framgång. I tisdags var det premiär för årets kalendern och bakom lucka 1, på biblioteket, fanns i år Åmåls luciakandidater.

Vad som döljer sig bakom respektive lucka är förstås hemligt. Det gäller att komma hit, till Tidninghuset, för att få se vad som händer.

– Jag kan säga så mycket att det kan löna sig att ha en del viktiga kunskaper om vår svenska jultradition, säger Åsa Lindahl och Jessica Öberg Dagerbrant på PD:s annonsavdelning.

På torsdagseftermiddagen klockan 15.00 är alla välkomna till Provinstidningen, då det är vår tur att bjuda på överraskningar bakom vår lucka i Åmåls julkalender. Vi kommer att finnas på baksidan av Tidningshuset, med förfriskningar och med överraskningar.

– Framförallt blir det tillfälle att snacka tidning – eller varför inte webb-tv? Såväl annonsavdelningen som redaktionen finns på plats, säger chefredaktör Ove Rydh.

Hemliga luckor

Åmåls kommuns julkalender implementerades första gången förra året och blev en omedelbar framgång. I tisdags var det premiär för årets kalendern och bakom lucka 1, på biblioteket, fanns i år Åmåls luciakandidater.

Vad som döljer sig bakom respektive lucka är förstås hemligt. Det gäller att komma hit, till Tidninghuset, för att få se vad som händer.

– Jag kan säga så mycket att det kan löna sig att ha en del viktiga kunskaper om vår svenska jultradition, säger Åsa Lindahl och Jessica Öberg Dagerbrant på PD:s annonsavdelning.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.