2015-11-30 16:29

2015-11-30 17:43

Dikeskörning vid Fröskog

FENGERSFORS

En singelolycka inträffade på söndagskvällen i Fengersfors. Ingen av passagerarna, två män, behövde uppsöka vård.

Det strax före klockan 19 som föraren tappade kontrollen över fordonet och körde i diket på länsväg 2236 i höjd med Fröskog. Olyckan berodde med stor sannolikhet på att det rådde blixthalka på vägavsnittet.

Det strax före klockan 19 som föraren tappade kontrollen över fordonet och körde i diket på länsväg 2236 i höjd med Fröskog. Olyckan berodde med stor sannolikhet på att det rådde blixthalka på vägavsnittet.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.