2015-11-27 16:50

2015-11-27 16:50

Två olyckor på Dalslandsvägar

ÅMÅL–BENGTSFORS

Tre personer var inblandade i två singelolyckor som inträffade i Dalsland i onsdags respektive torsdags.

Den första olyckan skedde i höjd med Mörteboltjärnet på Bondegatan i Åmål, där två tjejer körde av vägen. Båda fördes till vårdcentralen för kontroll. Det är oklart om tjejerna har ådragit sig några skador.

Den andra olyckan inträffade på länsväg 164, mellan Steneby och Dals Ed. Där körde en ensam förare i diket, varpå denne hämtades av ambulans och kördes till vårdcentralen i Bengtsfors med lindriga skador.

Den första olyckan skedde i höjd med Mörteboltjärnet på Bondegatan i Åmål, där två tjejer körde av vägen. Båda fördes till vårdcentralen för kontroll. Det är oklart om tjejerna har ådragit sig några skador.

Den andra olyckan inträffade på länsväg 164, mellan Steneby och Dals Ed. Där körde en ensam förare i diket, varpå denne hämtades av ambulans och kördes till vårdcentralen i Bengtsfors med lindriga skador.