2015-11-23 17:21

2015-11-23 17:21

Vinglig lastbil stoppades

ÅMÅL

På lördagseftermiddagen larmades polisen om en lastbil som vinglande oroväckande mycket över vägbanan på E45.

Fordonet stoppades kort därefter för trafikkontroll strax norr om Åmål. Utandningsprov visade att föraren, en man, hade alkohol i kroppen, varför han togs med till polishuset för kompletterande provtagning.

Fordonet stoppades kort därefter för trafikkontroll strax norr om Åmål. Utandningsprov visade att föraren, en man, hade alkohol i kroppen, varför han togs med till polishuset för kompletterande provtagning.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.