2015-11-16 11:06

2015-11-16 11:06

Musikalstil i Mo kyrka

ÅMÅL

På onsdagkvällen är det åter dags för Musik i Mo.

Det är Evelina Andersson som sjunger tillsamman med vänner som består av pianist och ny duettpartner. Den tilltänkta duettpartnern Anton Myrén fick lämna återbud på grund av halsinfektion och programmet har därför ändrats. Flertal duetter utlovas ändå, i musikalstil med inslag av klassiskt, blandat med egna solostycken.

Evelina Andersson har läst musik på Estetiska gymnasiet i Arvika och är för närvarande med i Säffleoperans uppsättning av The producers. Erik Öhman leder kvällens andakt.

Det är Evelina Andersson som sjunger tillsamman med vänner som består av pianist och ny duettpartner. Den tilltänkta duettpartnern Anton Myrén fick lämna återbud på grund av halsinfektion och programmet har därför ändrats. Flertal duetter utlovas ändå, i musikalstil med inslag av klassiskt, blandat med egna solostycken.

Evelina Andersson har läst musik på Estetiska gymnasiet i Arvika och är för närvarande med i Säffleoperans uppsättning av The producers. Erik Öhman leder kvällens andakt.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.