2015-11-16 11:29

2015-11-16 11:29

Man hotade att skjuta kvinnor

ÅMÅL

En 57-årig man som är bosatt i Åmål åtalas för olaga hot. Mannen har bland annat hotat att skjuta två kvinnor och spränga deras pojkvänners bilar.

Till den ena kvinnan har 57-åringen också sagt att han ska ta livet av hennes husdjur. Samtliga händelser inträffade den 2 februari i år. De hotade kvinnorna vill ha 5 000 kronor var i skadestånd för kränkning. 57-åringen har vare sig erkänt eller nekat till brott.

Till den ena kvinnan har 57-åringen också sagt att han ska ta livet av hennes husdjur. Samtliga händelser inträffade den 2 februari i år. De hotade kvinnorna vill ha 5 000 kronor var i skadestånd för kränkning. 57-åringen har vare sig erkänt eller nekat till brott.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.