2015-11-04 10:40

2015-11-04 10:40

Dagordningen på internet räcker

ÅMÅL

Tomas Lindström (-) fick av kommunfullmäktige nej på sitt förslag om att dagordningen inför fullmäktiges möten skulle annonseras i Provinstidningen Dalsland.

Fullmäktige gick på kommunstyrelsens linje att det räcker att föredragningslistan finns tillgänglig på kommunens hemsida.

Lindström var emellertid inte särskilt nedslagen, utan konstaterade att annonseringen inte längre behövs eftersom sammanträdena numera direktsänds på internet. Premiären för livesändningarna var just i onsdags.

Fullmäktige gick på kommunstyrelsens linje att det räcker att föredragningslistan finns tillgänglig på kommunens hemsida.

Lindström var emellertid inte särskilt nedslagen, utan konstaterade att annonseringen inte längre behövs eftersom sammanträdena numera direktsänds på internet. Premiären för livesändningarna var just i onsdags.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.