2015-11-02 13:31

2015-11-02 13:31

Wassberg i huvudrollen redan i första programmet

UNDERHÅLLNING: Åmålsfavorit i SVT-såpa

Åmålsbor har fått en egen favorit att följa i SVT-såpan ”Allt för Sverige”. I första avsnittet fick Charlie Wassberg se sina anfäders Åmål.

När femte säsongen av ”Allt för Sverige” drog igång i söndags var Åmål i fokus. Redan i första avsnittet fick vi se Åmålsättlingen Charles Wassberg besöka sina förfäders hemstad och öppna sin skattkista här.

Åmålshistorien med branden 1901 känner vi ju till och Karl-Olof Wassbergs historia var också rörande.

Men lite rörigt blev inslaget när speakerrösten sa att Charie Wassberg satt i Tösse, fast tittarna tydligt kunde se att han satt framför Åmåls kyrka. Charlie Wassberg var förvisso på kyrkogården i Tösse också, där familjen ursprungligen kom från.

Wassberg, inte släkt med Thomas, tävlar i SVT-såpan tillsammans med – och mot? – sin fru Beverly.

Men redan i andra avsnittet, nu på söndag, kan en av dem vara borta.

När femte säsongen av ”Allt för Sverige” drog igång i söndags var Åmål i fokus. Redan i första avsnittet fick vi se Åmålsättlingen Charles Wassberg besöka sina förfäders hemstad och öppna sin skattkista här.

Åmålshistorien med branden 1901 känner vi ju till och Karl-Olof Wassbergs historia var också rörande.

Men lite rörigt blev inslaget när speakerrösten sa att Charie Wassberg satt i Tösse, fast tittarna tydligt kunde se att han satt framför Åmåls kyrka. Charlie Wassberg var förvisso på kyrkogården i Tösse också, där familjen ursprungligen kom från.

Wassberg, inte släkt med Thomas, tävlar i SVT-såpan tillsammans med – och mot? – sin fru Beverly.

Men redan i andra avsnittet, nu på söndag, kan en av dem vara borta.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.