2015-11-02 13:29

2015-11-02 13:29

Upphandling av Åmåls skolbyggen skjuts upp

ÅMÅL: Alliansen vill inte ge Åkab så fria händer

Kommunstyrelsen hade beslutat att framtida eventuella skolbyggen vid Södra skolan, Rösparksskolan, Tösse skola och Kristinebergskolan skulle upphandlas i tidigt skede, innan beslutet om grundskolans framtid fattats. Men C, M, FP och KD vill inte ge Åkab så fria händer, och i kommunfullmäktige sköts upphandlingen upp till januari, när det är mer klart vad som ska byggas.

Plus - för dig som är prenumerant!

buy subscription

Denna artikel är en del av vårt plusmärkta innehåll, exklusivt för dig som kund. Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till lokaljournalistik när, var och hur du vill. Läs allt för bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller:

Plus på alla NWT-koncernens sajter: nwt.se, vf.se, sla.se och mariestadstidningen.se.

Välj annat erbjudande

Redan prenumerant?

Saknar du digitalt konto hos oss?
Aktivera ett konto med hjälp av ditt personnummer eller kundnummer.

Aktivera konto