2015-11-02 16:52

2015-11-02 16:52

Berusad man angrep polis

ÅMÅL

En berusad man fördes natten mot söndagen till polishuset i Åmål, där han skulle sova ruset av sig. När mannen leddes in i arresten blev han plötsligt våldsam och gav sig på en polis, som han försökte dra ner till golvet.

Polisen fick ont i ansiktet men klarade sig undan allvarliga skador. Den tidigare berusade mannen har nu anhållits, misstänkt för våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd.

Polisen fick ont i ansiktet men klarade sig undan allvarliga skador. Den tidigare berusade mannen har nu anhållits, misstänkt för våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.