2015-10-29 19:17

2015-10-29 19:23

Foto:

Första halloweenparaden i Åmål

ÅMÅL

Det fanns plats för alla när Åmåls första halloweenparad genomfördes i kväll.

Uppslutningen var god, både i tåget och längs med gatorna. Det långa och läskiga tåget startade vid Södra skolan och paraderade sedan, under ledning av Lions och Åmåls drill dans och cheer, genom staden. Vid målgången på torget fick alla deltagande barn en påse godis – utan att ens behöva säga ”bus eller godis”.

Uppslutningen var god, både i tåget och längs med gatorna. Det långa och läskiga tåget startade vid Södra skolan och paraderade sedan, under ledning av Lions och Åmåls drill dans och cheer, genom staden. Vid målgången på torget fick alla deltagande barn en påse godis – utan att ens behöva säga ”bus eller godis”.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.