2015-10-27 15:26

2015-10-27 15:26

Halloweenparty på Café Gruzzolo

MELLERUD

På lördag firas halloween med musikunderhållning av Stereo GBG och DJ Fabian på Café Gruzzolo i Mellerud.

Fullt ös utlovas på dansgolvet. Stereo GBG kommer från Kungälv och är ett rutinerat coverband som har spelat på olika platser runt om i Dalsland vid ett flertal tillfällen. Låtlistan brukar innehålla både gamla och nya låtar med många olika typer av artister. Allt från 80-talspop till housedängor.

Fullt ös utlovas på dansgolvet. Stereo GBG kommer från Kungälv och är ett rutinerat coverband som har spelat på olika platser runt om i Dalsland vid ett flertal tillfällen. Låtlistan brukar innehålla både gamla och nya låtar med många olika typer av artister. Allt från 80-talspop till housedängor.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.