2015-10-26 14:40

2015-10-26 14:40

Spicepåverkad man blev ilsken i ambulans

ÅNIMSKOG

Polis kallades på fredagseftermiddagen till en parkeringsficka vid E45 i Ånimskog. Larmet ringdes in av ambulanspersonal som hade hämtat en enligt egen utsago spicepåverkad man i de norra delarna av Dalsland och var på väg med honom till Näl.

I höjd med Ånimskog blev mannen agressiv, varför sjukvårdarna kände att de behövde poliseskort under resten av färden. Framme på Näl det blodprov av den påverkade mannen, som är misstänkt för ringa narkotkabrott eget bruk.

I höjd med Ånimskog blev mannen agressiv, varför sjukvårdarna kände att de behövde poliseskort under resten av färden. Framme på Näl det blodprov av den påverkade mannen, som är misstänkt för ringa narkotkabrott eget bruk.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.