2015-10-20 09:20

2015-10-20 09:21

Mona Sahlin pratar om extremism

ÅMÅL

Fredagen den 13 november kommer Mona Sahlin till Åmål för att prata om våldsbejakande extremism. Besöket ingår i en landsomfattande turné.

Mellan 2007–2011 var Mona Sahlin partiordförande för Socialdemokraterna, men numera arbetar hon heltid med att värna demokratin mot våldsbejakande extremister. Uppdraget fick hon av den dåvarande borgerliga regeringen i juli 2014 och arbetet ska redovisas senast i början av nästa sommar.

Mellan 2007–2011 var Mona Sahlin partiordförande för Socialdemokraterna, men numera arbetar hon heltid med att värna demokratin mot våldsbejakande extremister. Uppdraget fick hon av den dåvarande borgerliga regeringen i juli 2014 och arbetet ska redovisas senast i början av nästa sommar.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.